Μόνωση-Στεγάνωση

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα λύσει κάθε σας απορία

Η Μόνωση και η στεγανοποίηση στις ταράτσες ή όπου αλλού χρειάζεται, είναι η εργασία για να αποφύγουμε τα προβλήματα από τη διείσδυση του νερού. Η σωστή εφαρμογή και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, είναι πολύ σημαντική και αναγκαία για την αποφυγή παράπλευρων προβλημάτων, που μπορεί να δημιουργήσει το νερό σε οποιονδήποτε χώρο.

Οι μονώσεις ταρατσών, προσφέρουν αμέτρητα πλεονεκτήματα και η απόσβεση των χρημάτων γίνεται άμεσα. Τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν οι μονώσεις ταρατσών:

 • Εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.
 • Αποφυγή προβλημάτων υγρασίας και μούχλας, αλλά και τους κόστους επισκευής τους.
 • Αύξηση της αξίας τους κτιρίου.
 • Προστασία από μελλοντική ταλαιπωρία των εργασιών επισκευής.
 • Διατήρηση μιας ευχάριστης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ένα σωστά μονωμένο κτίριο έχει τόσα πλεονεκτήματα που είναι δύσκολο να τα παραβλέψεις, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που η μόνωση ταράτσας είναι απλά αναγκαία. Αν έχεις πάρει τη μεγάλη απόφαση, σίγουρα το κόστος είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα σε απασχολήσει.

Για αυτό το σκοπό συνεργαζόμαστε με την κορυφαία εταιρεία μονώσεων Γερασίμου Δ.

Η εταιρεία μονώσεων Γερασίμου διαθέι διαφορετικές λύσεις τόσο για τη Μόνωση και Στεγανοποίηση, αλλά και για τη Θερμομόνωση:

 • Μονώσεις παντώς τύπου
 • Μονώσεις Πολυουρεθάνης
 • Μονώσεις Κτιρίων
 • Στεγανοποιήσεις
 • Θερμοπροσόψεις Κτιρίων
 • Ηχομονώση
 • Αφρομπετόν
 • Τσιμεντοκονία
 • Θερμομονώσεις
 • Υγρομόνωση
 • Ελαιοχρωματισμούς

Χάρη στην πολυετή εμπείρια της, αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μελέτη και την υλοποίηση του έργου που θα ανατεθεί για οικία ή επαγγελματικούς χώρους. Εγγυάται την ασφαλή μόνωση κτιρίων σε προσιτές τιμές.

Με την θερμοπρόσοψη του κτιρίου επιτυγχάνεται μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση για τη θέρμανση ή τον κλιματισμό του χώρου αποκλείοντας τις απώλειες και κδιατηρώντας το χώρο στη θερμοκρασία που πρέπει.

Καλέστε σήμερα την Domusgas ή τις μονώσεις Γερασίμου.Δ στο: 6937729261

Επιλέγοντας την DomusGas παίρνετε:

12 Άτοκες Δόσεις
Πιστοποιημένα
Προϊόντα
100% Ικανοποίηση
Πραγματική
Οικονομία
Μεγάλη Εμπειρία
Εξειδικευμένα
Συνεργεία

Συχνές Ερωτήσεις:

Υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια, που φανερώνουν ότι χρειάζεται μόνωση της ταράτσας. Μερικά από τα σημάδια που θα σε υποψιάσουν ότι η ταράτσα σου χρειάζεται μόνωση είναι οι επίμονοι λεκέδες υγρασίας στο ταβάνι σου, αλλά και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί ρεύματος. Σε κάθε περίπτωση και η προληπτική μόνωση της ταράτσας, έχει να σου προσφέρει πολλά οφέλη.

Οι μονώσεις ταρατσών, προσφέρουν αμέτρητα πλεονεκτήματα και η απόσβεση των χρημάτων γίνεται άμεσα. Στην λίστα που ακολουθεί θα δεις τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρουν οι μονώσεις ταρατσών:

 • Εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.
 • Αποφυγή προβλημάτων υγρασίας και μούχλας, αλλά και τους κόστους επισκευής τους.
 • Αύξηση της αξίας τους κτιρίου.
 • Προστασία από μελλοντική ταλαιπωρία των εργασιών επισκευής.
 • Διατήρηση μιας ευχάριστης θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού.

Ένα σωστά μονωμένο κτίριο έχει τόσα πλεονεκτήματα που είναι δύσκολο να τα παραβλέψεις, ενώ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που η μόνωση ταράτσας είναι απλά αναγκαία. Αν έχεις πάρει τη μεγάλη απόφαση, σίγουρα το κόστος είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα που θα σε απασχολήσει.

Οι τιμές στις μονώσεις ταρατσών, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες και διαφέρουν ανά περίπτωση, ανάλογα με το τι τύπο θα επιλέξεις.

Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος που θα έχει μια μόνωση ταράτσας:

1. Τετραγωνικά μέτρα:

Είναι προφανές ότι τα τετραγωνικά μέτρα είναι ο παράγοντας που ουσιαστικά καθορίζει το τελικό κόστος της εργασίας. Για πιο μικρές δουλειές οι τιμές ανά τ.μ. είναι υψηλότερες, καθώς πρέπει να βγουν τα έξοδα των ειδικών, ενώ αντίστοιχα για μεγαλύτερες επιφάνειες είναι δυνατόν να λάβεις καλύτερες προσφορές.

2. Στηθαίο:

Σε ό,τι αφορά τις μονώσεις, ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που αυξάνει το κόστος είναι το στηθαίο. Αυτό συμβαίνει διότι σε περίπτωση μικρού στηθαίου, πρέπει να μονωθεί ολόκληρο, κάτι που προσθέτει τετραγωνικά ίσα με την περίμετρο της επιφάνειας επί το ύψος του στηθαίου. Γενικά τα μεγαλύτερα στηθαία καλύπτονται μέχρι 40εκ..

3. Είδη Θερμομόνωσης Ταράτσας:

Βάσει ερευνών, οι θερμικές απώλειες μίας οικίας, οφείλονται κατά 25-40% στην ταράτσα. Συνεπώς είναι απολύτως λογικό να μονώσεις πρώτα αυτή, καθώς με μόνωση σχετικά μικρής επιφάνειας επιτυγχάνεται σπουδαίο αποτέλεσμα εξοικονόμησης και ένας πολύ καλός λόγος απόδοσης/κόστους. Οι θερμομονώσεις περιλαμβάνουν και στεγανοποίηση, οπότε αποτελούν μία λύση που προστατεύει εξίσου από θερμοκρασία και από προβλήματα με την υγρασία.

– Συμβατική θερμομόνωση ταράτσας

Συμβατική θερμομόνωση σημαίνει ότι το θερμομονωτικό υλικό, π.χ. εξυλασμένη πολυστερίνη (XPS), εφαρμόζεται πρώτο και έπειτα εφαρμόζεται από πάνω ένα στεγανοποιητικό υλικό, π.χ. ασφαλτόπανο. Αυτό θα το έκανες προκειμένου το θερμομονωτικό υλικό να είναι προφυλαγμένο από τις καιρικές συνθήκες. Η λύση αυτή παρέχει μερική βατότητα, άρα δεν καθιστά την ταράτσα ιδανικό χώρο για την διοργάνωση συναντήσεων.

– Ανεστραμμένη θερμομόνωση ταράτσας

Στην ανεστραμμένη θερμομόνωση τα υλικά εφαρμόζονται ακριβώς ανάποδα από την συμβατική θερμομόνωση, με άλλα λόγια πρώτα εφαρμόζεται το στεγανοποιητικό υλικό και από πάνω το θερμομονωτικό υλικό. Σαν τελική στρώση προκειμένου να εξασφαλιστεί τόσο η ασφάλεια του θερμομονωτικού υλικού από τις καιρικές συνθήκες όσο και η ολική βατότητα στην ταράτσα μπορείς να επιλέξεις να εφαρμοστούν, μεταξύ άλλων, τσιμεντοκονίαμα ή πλακάκι ή ακόμα και βιομηχανικό δάπεδο.

Αν λοιπόν οι συχνές συναντήσεις στην ταράτσα είναι κάτι που σε αφορά τότε αυτή η λύση είναι για σένα. Πλεονέκτημα αυτού του τύπου μόνωσης αποτελεί το γεγονός ότι, εφόσον το στεγανοποιητικό υλικό βρίσκεται κάτω από το θερμομονωτικό υλικό, η θερμοκρασία του γενικότερα θα είναι υψηλότερη από ότι στην συμβατική μόνωση άρα υπάρχει μικρότερη πιθανότητα για υγροποίηση των υδρατμών. Επίσης πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα εφαρμογής του μονωτικού σε ήδη υπάρχουσα στεγανοποίηση.

Συνεπώς αν έχει γίνει παλαιότερα στεγανοποίηση με κάποιο υλικό, με την ανεστραμμένη μόνωση δεν χρειάζεται το υλικό αυτό να αφαιρεθεί για να μπει πρώτα το θερμομονωτικό και έπειτα το στεγανοποιητικό όπως γίνεται στη συμβατική μόνωση.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όμως για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας. Θα σε βοηθήσουμε να διαλέξεις το ιδανικότερο είδος μόνωσης για την ταράτσα σου και να σου λύσουμε κάθε απορία.

Ψάχνεις ιδανική λύση από έναν ειδικό?

Call Now Button