Εξοικονόμηση Ενέργειας

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος τεχνικός θα λύσει κάθε σας απορία

Καθώς ανεβαίνουν οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου, η Εξοικονόμηση Ενέργειας αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για τη μείωση του κόστους διαβίωσης.

H DomusGas μπορεί να μελετήσει τον χώρο σας και να σας συμβουλεύσει για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές λύσεις ώστε να γλιτώσετε χρήματα χωρίς να θυσιάσετε την άνεσή σας:

  • Να αξιοποιήσετε την ηλιακή ενέργεια για να θερμάνετε το νερό σας. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας μπορεί να καλύψει κατά 70% τις ετήσιες ανάγκες σε ζεστό νερό με αντίστοιχη μείωση στη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος
  • Αν έχετε κεντρική θέρμανση να φροντίστε για τη σωστή ρύθμιση και συντήρηση του καυστήρα και τον καθαρισμό του λέβητα κάθε καλοκαίρι από εξειδικευμένο συντηρητή.
  • Να επιλέξτε το κατάλληλο κλιματιστικό για το χώρο σας. Συμβουλευτείτε ειδικευμένο μηχανικό και όχι απλούς πωλητές, πριν επιλέξετε. Εάν σκοπεύετε να εγκαταστήσετε κλιματισμό για ολόκληρο διαμέρισμα ή κτίριο, ζητείστε μελέτη.
  • Να αντικαταστήστε το λέβητα πετρελαίου με αερίου. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχετε μέχρι και 50% οικονομία στα έξοδα θέρμανσης.

Επιλέγοντας την DomusGas παίρνετε:

24 Άτοκες Δόσεις
Πραγματική
Οικονομία
100% Ικανοποίηση
Μεγάλη Εμπειρία
Υποστήριξη
Εφ' Όρου Ζωής
Ελληνική Εταιρία

Συχνές Ερωτήσεις:

οι ανεμιστήρες οροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε έως και 5 βαθμούς πιο δροσεροί, ενώ χρησιμοποιούν πολύ λιγότερη ενέργεια από τον κλιματισμό;

…επιλέγοντας κλιματιστικό ή οποιαδήποτε νέα οικιακή συσκευή υψηλής ενεργειακής κατάταξης, με τη σχετική ετικέτα της ΕΕ, μπορείτε να έχετε έως και 60% καλύτερο αποτέλεσμα;

…το ντους δροσίζει από τον καύσωνα αλλά δεν «καίει» και την τσέπη σας αν εγκαταστήσετε κεφαλή εξοικονόμησης και περιοριστή ροής νερού; Αυτή η απλή αναβάθμιση μπορεί να μειώσει τους λογαριασμούς σας έως και 37 € ετησίως!

…με την πλήρη απενεργοποίηση των οικιακών συσκευών, όταν δεν τις χρησιμοποιείτε, μπορείτε να μειώσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως 71 € ανά έτος;

Αυτές οι απλές συμβουλές περιλαμβάνονται στην εκστρατεία ενημέρωσης για μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας που πραγματοποιεί και στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ψάχνεις ιδανική λύση από έναν ειδικό?

Call Now Button